Tør du at være ærlig overfor dig selv?

 

Er rusmidler din løsning og har du et ønske om at ændre det, så rusmidler fylder mindre i dit liv?

Det kræver mod at omsætte tankerne til handling og tage det første skridt. Det er her, vi hjælper dig.    

Hvilke rusmidler? ​

Alkohol, cannabis og centralstimulerende stofferFælles for alle rusmidler er, at de synes at være den bedste løsninglige nu og her. På sigt kan det  store konsekvenser fysiskpsykisk og socialt.

 

Etlar-Nielsen tilbyder samtaleforløb om rusmidler som er målrettet DIG, der har et overforbrug eller en afhængighed af et eller flere rusmidler.    

Samtaleforløb til dig, der har en afhængighed eller overforbrug af rusmidler. 

Hos Etlar-Nielsen er forløbet bygget op af to faser. 

1. En afklarende og motiverende fase, hvor du bliver afklaret omkring dit forbrug og hvilken funktion denne har, for dig. Hos Etlar-Nielsen får du hjælp til at beslutte dig for, hvilken forandring du ønsker skal ske. Fordele og ulemper defineres og højrisikosituationer beskrives. Skal du stoppe dit brug af rusmidler, eller ønsker du at reducere? 

2. En fase hvor du får værktøjer til at opnå din ønskede forandring. Mellem samtalerne vil der være opgaver, du skal arbejde med for at støtte dig i din forandringsproces. 

Samtaleforløb til dig, der har opnået ønsket forandring men har brug for tilbagefaldsforebyggende samtaler. 

Hos Etlar-Nielsen er det et kortere samtaleforløb, som har tilbagefaldsforebyggende formål. Hvilke værktøjer skal du blive ved med at anvende? Ny identitet, hvordan? Hvordan håndterer jeg svære følelser? 

Vi har naturligvis tavshedspligt.

Vær opmærksom på at grundet GDPR, skal I ikke sende personfølsomme oplysninger. Vi gør opmærksom på, at vi ikke har journalpligt

Ønsker du at komme i gang med at ændre dit liv?

Ring til os. Book 30 min. gratis telefonkonsultation herunder.

Du er også velkommen til at skrive en mail via kontaktformular.

NADA behandling

Nada lindrer en række symptomer som f.eks abstinenssymptomer, angst, stoftrang, søvnbesvær, fysisk og psykisk uro, aggressiv adfærd, stress, hyperaktivitet og koncentrations besvær.